Ponto förvärvas av OnePartnerGroup

OnePartnerGroup förvärvar Ponto Bemanning och Rekrytering med verksamhet i Norr- och Västerbotten med kontor i Luleå, Umeå och Kalix. Förvärvet gäller från den 12 mars och innebär att OnePartnerGroup nu ökar sin lokala närvaro ytterligare i norra Sverige: ”Vi ser Ponto Bemanning och Rekrytering som en mycket bra plattform att expandera i en spännande region, med en stark tillväxt”, säger Stefan Alvarsson, koncern-vd och huvudägare OnePartnerGroup.

– För Ponto betyder förvärvet att vi utökar kandidatbasen som är ett viktigt bidrag i rådande regional tillväxt, öppnar möjligheter att vara en aktiv leverantör på nationella avtal samt kunna erbjuda lokala kunder hjälp med tillväxtresor i södra Sverige. Det händer mycket i vår bransch och nu kommer vi kunna ta del av den senaste utvecklingen. Hela personalen ser positivt på detta och vi ser fram emot att fortsätta vara den lokala leverantören men nu med helt andra förutsättningar att möta våra kunders behov, säger Peter Nilsson Sandlund, vd Ponto Bemanning och Rekrytering.

Läs mer om affären här.
(Källa: ttps://www.mynewsdesk.com/)

För att ponto.nu ska ge dig bästa möjliga besöksupplevelse vill vi göra dig medveten om att denna sida använder cookies.