Om oss

Bemanning

Vill du hyra in personal?
Bemanning är ett bra val för dig som behöver personal för att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, semestrar eller för att stärka upp din ordinarie personalstyrka vid ett mer långsiktigt behov. Att hyra in personal innebär mindre arbete och mindre risk för dig som kund. Timbemanning gör det möjligt att bemanna med hög flexibilitet från pass på några timmar till flera dagar i veckan.

Att anställa är både tidskrävande och kostsamt därför är en lyckad rekrytering mycket viktig. Genom att först hyra in en konsult från Ponto innan du väljer att anställa får du möjlighet att testa personens kompetens för jobbet och därefter avgöra om det är en framtida medarbetare. Ponto erbjuder sina kunder att när som helst anställa konsulten, oavsett om konsulten varit inhyrd som extra resurs eller på heltid.

Rekrytering

Rekrytering bygger på kunskap, erfarenhet, metodik och engagemang. Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, unika nätverk och kanaler, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att rekrytera de bästa kandidaterna för just din verksamhet.

Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet från de områden de rekryterar inom och kan således kartlägga ditt rekryteringsbehov. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen såsom personlighets- och färdighetstester, cv-urval, second opinion, search, intervjuteknik och bakgrundskontroll.

För att ponto.nu ska ge dig bästa möjliga besöksupplevelse vill vi göra dig medveten om att denna sida använder cookies.